Procedure

design01copy

Heb je een meubel waar je op uitgekeken bent, of dat niet in je interieur past maar waar je toch geen afstand van wilt doen? Is er een plek in je huis waar je een geschikt meubel voor zoekt en wil je graag dat K studio je daarbij helpt?

Neem dan contact met ons op. We komen graag, vrijblijvend, naar je toe om uitgebreid de procedure van custom design te bespreken, te kijken wat je wensen zijn en wat binnen onze mogelijkheden ligt. Door bij je langs te komen krijgen we meteen zicht op de plek die je in gedachten hebt voor het meubel en kunnen we die in gedachten houden bij het ontwerp. Eventueel is het ook mogelijk bij ons af te spreken.

Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen wij verschillende opties voor aan de hand van een aantal ontwerpschetsen. Daaraan is meteen een offerte gekoppeld.

Als we tot een overeenstemming zijn gekomen gaan we aan de slag.

Tijdens het hele proces blijven we in contact met elkaar, zodat je de hele gang van zaken kunt volgen. Aan de hand van foto’s brengen we verslag uit van de verschillende stadia. Zo kun je de ontwikkelingen volgen, kom je niet voor verrassingen te staan en ben je verzekerd van een geslaagd eindproduct.